MODALITATI DE COMANDARE, LIVRARE, PLATA

 

Montarea filtrului si a robinetului. 
Filtrul si robinetul aferent acestuia se monteaza foarte usor, ca si in figura de mai sus. Personal, nu am mai facut astfel de operatii, dar am teusit sa mi-l montez singur.
Conditia principala este de a putea face loc celui de-al doilea robinet, care este ca si marime (in sectiune) pe jumatatea celui de pe chiuveta, iar greutatea cea mai mare o reprezinta realizarea orificiului de cca 12 mm, care trebuie dat prin chiuveta. Filtrul are un suport, care se fixeaza pe perete, cu 2 olsuruburi sub chiuveta. Trebuie astfel pozitionat ca furtunelele de ¼ (de cca 60 cm) sa ajunga la reductia ce se monteaza la coloana si sa ajunga deasemenea la robinetul filtrului. Pachetul cuprinde asadar o reductie, de la 1/2 la ¼, care permite alimentarea cu apa a filtrului pe care l-am montat pe perete, iar furtunelul care vine deja montat la robinet se impinge (cca. 1 cm) in orificiul de iesire din filtru. Este bine, dar nu obligatoriu, sa se apese “clapetica” circulara prin care intra furtunelele in filtru, insa la scoaterea furtunelelor din filtru, aceasta trebuie apasata. Atentie, nu produceti deteriorari mecanice capetelor furunelelor ce intra in filtru, pentru ca va veti da de lucru, veti avea mici picaturi la verificarea instalatiei si va fi nevoie sa reveniti, sa decupati portiunea de 1 cm din furtun si apoi sa-l introduceti (cu putere) in orificiul filtrului.
Este recomandat sa aveti realizata urmatoarea succesiune de piese sub chiuveta: de la conducta de alimentare cu apa de sub chiuveta, trebuie legat contorul de apa; la acesta filtrul de apa pentru impuritati mecanice existent (pe care cred ca toti il avem montat si pe care periodic l-am desfacut si curatat de mizerie si rugina, de la care pleaca apa la vechiul robinet pe care l-ati avut montat pe chiuveta si); de la care, prin reductia de 1/2 – ¼, se lace legatura, prin furtunelul albastru cu noul filtru, de la care prin celalalt furtunel la robinetul nou, pe care l-am fixat pe chiuveta cu plate de plastic, garnituri de cauciuc si l-am strans initial, cu cheia tubulara care vine in pachet. Dupa montare, se lasa sa se scurga apa cca. 5 min., pana la limpezire. Veti descoperi o apa care pastreaza doar foarte putin gustul apei de robinet.  Filtrele se schimba la cca. 6 luni, functie de numarul persoanelor din casa care l-au folosit, precum si de duritatea apei din zona. Aceasta apa se recomanda sa se foloseasca la baut si la mancarea care se prepara in casa. 
Pentru persoanele mai pretentioase si care au posibilitate, le recomand sa-si mai cumpere un alt filtru independent, de la Concernul japonez Nikken, filtru care face apa Pi  http://nikken-romania.blogspot.ro  .
Comandarea Pachetului de Robinet + filtru (filtrelor) se face prin e-mail sau prin completarea formularului din dreapta blogului, in carespecificati tipul / codul filtrului, accesoriile de la kitul de montaj etc.
Preturile afisate la fiecare filtru / accesoriu kit, includ TVA.
In vederea intocmirii facturii:
- Persoanele juridice trebuie sa trimita pe mail urmatoarele: denumirea societatii, adresa acesteia, numarul de inregistrare la registrul comertului (NIRC)  si Cod fiscal  
- Persoanele fizice, trebuie sa precizeze: numele si prenumele, adresa (cu codul postal), nr. de telefon, eventual adresa e-mail.
Livrarea pachetului se face ori prin posta, prin cureierat rapid – asa cum solicita clientul, plata acestuia se suporta de catre cumparator.
Plata produselor se face in sistem ramburs, ori prin ordin de plata.